Πάντερ: «Ο Μεσίνα είναι ο άνθρωπός μου, θέλω να συνεχίσει στο Μιλάνο»

Ο Κέβιν Πάντερ είναι ο πρώτος σκόρερ της Αρμάνι Μιλάνο, βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

 Πάντερ: «Ο Μεσίνα είναι ο άνθρωπός μου, θέλω να συνεχίσει στο Μιλάνο»

O Kέβιν Πάντερ αποχώρησε σαν αποτυχημένος από τον Ολυμπιακό, αλλά στην Αρμάνι Μιλάνο βρήκε τον καλό εαυτό του. Όχι μόνο είναι εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας, αλλά και είναι και ο πρώτος σκόρερ των Ιταλών, ένας εκ των κορυφαίων της EuroLeague, έχοντας μέσον όρο 15 πόντους (53% δίποντα, 40.1% τρίποντα).

O Aμερικανός γκαρντ αναφέρθηκε στο μέλλον του στην ομάδα, εκφράζοντας ξεκάθαρα την επιθυμία του να συνεχίσει στην Αρμάνι. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Πραγματικά ελπίζω να ανανεώσω. Νιώθω καλά, παίζω καλά, μου αρέσει η ομάδα. Εμπιστεύομαι τον Έτορε Μεσίνα, έχουμε κώδικα επικοινωνίας. Ελπίζω να μείνω. Αυτό θέλω.

Όπως λέμε και στην Αμερική, ο Μεσίνα, είναι ο άνθρωπός μου. Του χρωστάω πολλά. Αρχικά είναι ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, μπορεί και επηρεάζει παίκτες και συμπεριφορές.

Είναι σπουδαίος προπονητής. Δίνει έμφαση σε μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες. Κάποιες φορές φωνάζει αλλά εμένα δεν με επηρεάζει. Με αφήνει να κάνω το παιχνίδι μου».