Πουαριέ: «Η Ρεάλ είναι σημείο αναφοράς στην Ευρώπη»

Ο Βενσάν Πουαριέ αφήνει το ΝΒΑ και επιστρέφει στην Ευρώπη για τη Ρεάλ - Ο Γάλλος σέντερ εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το γεγονός.

Πουαριέ: «Η Ρεάλ είναι σημείο αναφοράς στην Ευρώπη»

Ύστερα από την παρουσία του σε Σέλτικς και Σίξερς, ο Βενσάν Πουαριέ επέστρεψε στην Ευρώπη για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος σέντερ είναι γνώστης του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς για μία διετία (2017-2019) ήταν παίκτης της Μπασκόνια.

Ο Βενσάν Πουαριέ μίλησε για το νέο ξεκίνημα της καριέρας του, σχολιάζοντας τα εξής: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που βρίσκομαι εδώ. Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια εξαιρετική ομάδα, σημείο αναφοράς στην Ευρώπη, οπότε χαίρομαι που θα αγωνίζομαι εδώ. Ανυπομονώ να επιστρέψω στους αγώνες και να μοιραστώ τα συναισθήματά μου με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο.

"Θέλω να ξεκινήσω τώρα, να αρχίσω προπόνηση με τους συμπαίκτες μου και να επιστρέψω στο παρκέ. Αυτό που με παρακινεί περισσότερο είναι να κερδίσω έναν τίτλο. Είναι το καλύτερο. Δεν είχα ποτέ την ευκαιρία να κερδίσω ένα πρωτάθλημα στην Ισπανία, στην EuroLeague ή στη Γαλλία, οπότε τώρα αυτό που θέλω είναι να κερδίσω κάτι με την ομάδα, η οποία είναι η καλύτερη".