Τζοκ Λαντέιλ: Τον βλέπει ο Ολυμπιακός - Θέλει ΝΒΑ εκείνος

O Oλυμπιακός κοιτάζει την περίπτωση του Αυστραλού 25χρονου σέντερ, Τζοκ Λαντέιλ, αλλά ο παίκτης έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί στο ΝΒΑ. 

Τζοκ Λαντέιλ: Τον βλέπει ο Ολυμπιακός - Θέλει ΝΒΑ εκείνος

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει ήδη παίκτες για την ενίσχυση του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ο 25χρονος Αυστραλός φόργουορντ/σέντερ, Τζοκ Λαντέιλ. Διαθέτει εμπειρία σε επίπεδο EuroLeague, καθώς στη σεζόν 2019-2020 έπαιξε στη Ζαλγκίρις. Μέτρησε 11 πόντους (64.6% δίποντα, 30.2% τρίποντα, 82.1% βολές), 4.4 ριμπάουντ και 1 ασίστ.

«Ο Ολυμπιακός κοιτάζει Λαντάλ και Βινς Χάντερ»

Ο παίκτης αγωνίζεται φέτος στην Melbourne United, διεκδικεί το βραβείο του MVP της Λίγκας, αλλά σύμφωνα με τους Αυστραλούς, ο αθλητής έχει ως προτεραιότητα να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο ΝΒΑ.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του, στις οποίες σχολιάζει: “Έχω μια πικρή γεύση στο στόμα μου για την Ευρώπη. Εκνευρίστηκα με το πώς εξελίχθηκαν τα πράγματα και πόσο περιπλέχθηκαν. Πράγματα πέραν από τον έλεγχό μου, βασισμένα σε συμβουλές από ανθρώπους που θα έπρεπε να δώσουν τις σωστές συμβουλές, επηρέασαν την καριέρα μου. Τι άλλο μπορώ να κάνω;”

Όπως ξεκαθαρίζει ο ίδιος, θεωρεί ότι ανήκει στο ΝΒΑ: “Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να πάω εκεί και να παίξω στο υψηλό επίπεδο, να παίξω στο ΝΒΑ, να δείξω ότι ανήκω εκεί και να φανεί ότι παρότι ίσως δεν είμαι τόσο αθλητικός, μπορώ να είμαι πιο έξυπνος από πολλούς άλλους στο παρκέ και να τα καταφέρω”.