Γκασόλ για την επιστροφή του στην EuroLeague: «Νιώθω λίγο σκουριασμένος...»

Ο Πάου Γκασόλ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στην EuroLeague, στην κατάσταση που βρίσκεται, αλλά και για την παρουσία του στη Μπαρτσελόνα.

Γκασόλ για την επιστροφή του στην EuroLeague: «Νιώθω λίγο σκουριασμένος...»

Ο Πάου Γκασόλ, ύστερα από μία τεράστια καριέρα στο ΝΒΑ, επέστρεψε στην Ευρώπη. Για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα, ομάδα στην οποία ξεκίνησε την καριέρα του, αλλά και στην πόλη που γεννήθηκε.

Ο 41χρονος σπουδαίος φόργουορντ/σέντερ, έκανε το ντεμπούτο του στη φετινή EuroLeague, στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μπάγερν. Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε (72-82), αλλά εκείνο φώναξε "παρών". Παρά την αγωνιστική του απραξία, μέτρησε 9 πόντους (4/9 δίποντα), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, σε 13 λεπτά συμμετοχής.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, σχολίασε: «Πρώτο παιχνίδι, ήταν αρκετά έντονο συναισθηματικά και συναρπαστικό. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπόρεσα να επιστρέψω στο γήπεδο μετά από περισσότερα από δύο χρόνια, διάστημα στο οποίο δεν μπορούσα να αγωνιστώ λόγω τραυματισμού.

Ήταν πολύ ξεχωριστή η σημερινή (σ.σ.: χθεσινή) μέρα. Ακόμη νιώθω λίγο σκουριασμένος, αλλά αυτό είναι κάτι που περίμενα. Πάνω απ όλα όμως είναι μια μέρα χαράς για μένα και την οικογένειά μου και την ομάδα μου. Ανυπομονώ να συνεχίσω τη δουλειά με τα παιδιά και να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει. Σας ευχαριστώ πολύ για την στήριξή σας».