Λαρεντζάκης: «Να σταματήσουμε τους Μίκι και Μακόλουμ» (vid)

Το δικό του σχόλιο για το ματς του Ολυμπιακού με τη Χίμκι την Παρασκευή (9/4, 21:00) έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης. 

Λαρεντζάκης: «Να σταματήσουμε τους Μίκι και Μακόλουμ» (vid)

Δηλώσεις πραγματοποίησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενόψει του τελευταία αγώνα της κανονικής περιόδου της EuroLeague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Χίμκι.

Μπαρτζώκας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη, πολύ καλός παίκτης ο Μίκι» (vid)

Στην αναμέτρηση της Παρασκευής (9/4, 21:00) ο παίκτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε μεταξύ άλλων πως η ομάδα του Πειραιά πρέπει να περιορίσει τις προσπάθειες των Μίκι και Μακόλουμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τη Χίμκι: «Θέλουμε να κλείσει καλά η σεζόν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πιστεύω ότι στο τελευταίο παιχνίδι θα παίξουμε όπως πρέπει για να πάρουμε την νίκη».

Για τους Μίκι και Μακόλουμ: «Είναι το πιο σημαντικό σημείο του αγώνα, αυτοί οι δύο διαχειρίζονται τις περισσότερες μπάλες οπότε αν σταματήσουμε αυτούς και είμαστε πολύ καλά αμυντικά επάνω τους θεωρώ ότι θα δυσκολευτούν αρκετά».

Για το τι έφταιξε και δεν προχωρά στα play off ο Ολυμπιακός: «Δεν έχω σκεφτεί, δεν έχω καθίσει να δω να τι έφταιξε φέτος, σίγουρα έχουμε πει κάποια πράγματα αλλά αυτά θα συζητηθούν μετά το τέλος της χρονιάς».

Για την προσωπική του παρουσία: «Εγώ θέλω να είμαι πάντα θετικός και να βοηθάω κάθε φορά που μπαίνω στο παρκέ, σίγουρα θέλω να βελτιωθώ και άλλο και του χρόνου να είμαι ακόμα πιο έτοιμος και να βοηθάω ακόμα περισσότερο».