Μπαρτζώκας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη, πολύ καλός παίκτης ο Μίκι» (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο τελευταίο ματς της φετινής EuroLeague για τον Ολυμπιακό κόντρα στη Χίμκι (9/4, 21:00).

Μπαρτζώκας: «Να ολοκληρώσουμε τη χρονιά με νίκη, πολύ καλός παίκτης ο Μίκι» (vid)

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στη φετινή EuroLeague την Παρασκευή (9/4, 21:00) απέναντι στη Χίμκι.

Λαρεντζάκης: «Να σταματήσουμε τους Μίκι και Μακόλουμ» (vid)

Με αφορμή το παιχνίδι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στους Ρώσους αλλά και στην επόμενη μέρα της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με τη Χίμκι: «Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την χρονιά με νίκη, νομίζω ότι μετά το κακό διάστημα που είχαμε εκεί στον Γενάρη, Φλεβάρη μετά παίξαμε καλό μπάσκετ σε μεγάλα χρονικά σημεία μέσα στα παιχνίδια που συνοδεύτηκαν με κάποιες καλές νίκες και θα θέλαμε να ολοκληρώσουμε με νίκη απέναντι στην Χίμκι που είναι σε μια ειδική κατάσταση φέτος, έχουν φύγει πολλοί παίκτες τώρα πια παίζουν με πιο πολύ ντόπιο στοιχείο παικτών με εξαίρεση δυο ξένους και είναι πιο συμπαγής με λιγότερο ταλέντο βέβαια και φυσικά θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το ματς με σοβαρότητα».

Για την παρουσία των Μίκι και Μακόλουμ: «Ο Μίκι και ο Μακόλουμ παίρνουν περίπου 19 με 20 προσπάθειες σε κάθε παιχνίδι, 40 και οι δυο, είναι πολλές αν υπολογίσουμε ότι 70 με 75 είναι ο μέσος όρος σε ολόκληρο το παιχνίδι, αυτοί παίρνουν 40 τώρα και ότι περισσέψει οι άλλοι οπότε προφανώς θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, ο Μίκι είναι ένας παίκτης που παίζει καλά και μέσα αλλά και έξω, σουτάρει καλά ενώ είναι και αποδοτικός μέσα στην ρακέτα και ο Μακόλουμ είναι ένας εξαιρετικός παίκτης απομόνωσης που έχει την ικανότητα να σκοράρει και να φτιάξει τα δικά του σουτ».

Για το εάν ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό ο Μίκι: «Προφανώς όχι, τον Μίκι εγώ τον είχα υπογράψει στην Χίμκι την πρώτη φορά που ήρθε πριν πάει στην Ρεάλ και είναι σίγουρα ένας πολύ καλός παίκτης αλλά όπως καταλαβαίνεται δεν μπορώ να δω το παιχνίδι έτσι, αυτό που θέλω να δω είναι τους δικούς μας παίκτες να παίζουν καλά και να κερδίζουμε το ματς».

Για το εάν έχει πάρει τις αποφάσεις του για το ρόστερ της ομάδας: «Τις έχω πάρει, όμως πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να γίνει μία συνάντηση με τους προέδρους για να τους κάνω τις εισηγήσεις μου. Πρώτα λοιπόν θα μάθουν αυτοί τις σκέψεις μου και μετά εσείς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας