EuroLeague: Στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός, μάχη για δύο θέσεις

Το Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός (8/4, 20:00) ανοίγει την αυλαία της 34ης αγωνιστικής της EuroLeague. Τέσσερις ομάδες διεκδικούν δύο θέσεις στην πρώτη οκτάδα,

EuroLeague: Στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός, μάχη για δύο θέσεις

Η EuroLeague μπαίνει στην 34η και τελευταία αγωνιστική της για τη σεζόν 2020-21 με την διεξαγωγή πέντε αναμετρήσεων την Πέμπτη 8 Απριλίου.

Στις 20:00 η Ζαλγκίρις υποδέχεται στο Κάουνας τον Παναθηναϊκό, σε ένα ματς βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δύο ομάδες, οι οποίοι ωστόσο θέλουν να κλείσουν με ένα καλό αποτέλεσμα την κανονική περίοδο. Αυτό βέβαια δεν θα είναι το τελευταίο ματς της σεζόν για τους «πράσινους», αφού έχουν δύο εξ αναβολής αγώνες κόντρα σε ΤΣΣΚΑ και Ζενίτ.

Οι Λιθουανοί θα παραταχθούν χωρίς τους Νάιτζελ Χέιζ και Όγκουστιν Ρούμπιτ, οι οποίοι βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, τον τραυματία Αρτούρας Μιλάκνις, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζόφρι Λοβέρν. Από την άλλη, ο Οντέτ Κάτας θα έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας (8/4), μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης (20:45) και Βαλένθια - Μπασκόνια (22:00). Ρεάλ, Ζενίτ (ματς λιγότερο), Μπασκόνια και Βαλένθια είναι οι τέσσερις ομάδες που διεκδικούν τα δύο τελευταία εισιτήρια για την πρώτη οκτάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την παρουσία τους στην τελική οκτάδα έχουν εξασφαλίσει ήδη οι Μπαρτσελόνα, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αναντολού Εφές, Αρμάνι Μιλάνο, Φενέρμπαχτσε και Μπάγερν Μονάχου, με τρεις πρώτες να έχουν «κλειδώσει» και το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Το πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Πέμπτη 8/4
20:00 Ζαλγκίρις Κάουνας - Παναθηναϊκός
20:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Βιλερμπάν
20:45 Φενέρμπαχτσε - Ρεάλ Μαδρίτης
21:00 Άλμπα Βερολίνου - Ερυθρός Αστέρας
22:00 Βαλένθια - Μπασκόνια

Παρασκευή 9/4
20:00 Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Μακάμπι Τελ Αβίβ
21:00 Ολυμπιακός - Χίμκι
21:45 Αρμάνι Μιλάνο - Αναντολού Εφές
22:00 Μπαρτσελόνα - Μπάγερν

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ