Βατούτιν: «Ο Τζέιμς μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ»

Μετά τη νίκη της ΤΣΣΚΑ επί της Χίμκι ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για το θέμα με τον Μάικ Τζέιμς.

Βατούτιν: «Ο Τζέιμς μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ»

Ο Μάικ Τζέιμς το Σάββατο (3/4) θα μπει στο αεροπλάνο προκειμένου να επιστρέψει στις ΗΠΑ και η είδηση έγινε γνωστή την ημέρα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας νίκησε άνετα τη Χίμκι. Μετά τη σπουδαία επικράτησε ο Αντρέι Βατούτιν μίλησε για το συγκεκριμένο γεγονός τονίζοντας ότι ο παίκτης μπορεί να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

«Καταρχάς, θέλω να ζητήσω απ όλους να ηρεμήσουν, είναι ώρα να σταματήσουμε να συζητάμε για την κατάσταση γύρω από τον Μάικ Τζέιμς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει αρχές που έχουν δομηθεί εδώ και πολλά χρόνια, δεν έχουμε κάτι βρώμικο στο εσωτερικό μας. Πολλοί δεν έχουν ιδέα τι έχει γίνει, το βλέπουν σαν ενός είδους παιχνίδι όλο αυτό, με αποτέλεσμα οτιδήποτε γράφεται να θεωρείται αληθές, επειδή δεν επικοινωνεί πράγματα ο σύλλογος», ανέφερε αρχικά.

Συνεχίζοντας ο Βατούτιν είπε: «Είναι λογικό να μην μπορούμε κάθε φορά που βλέπουμε κάτι να εξηγούμε τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Κάνουμε τη δουλειά μας, με τον τρόπο που θέλουμε εμείς. Διαβεβαιώνω όλους τους φίλους της ομάδας πως ο οργανισμός κάνει οτιδήποτε είναι δυνατό για να μην υπάρχουν κόντρες στη σεζόν. Αυτή την εβδομάδα συναντηθήκαμε με τους εκπροσώπους του παίκτη περισσότερες από μία φορές, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε μια λύση στο θέμα, που θα προστατεύσει τα συμφέροντά μας. Είναι μια μακρά διαδικασία, δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πότε θα τελειώσει όλο αυτό».

Κλείνοντας σχολίασε: «Ο Μάικ έχει την ευκαιρία να βρεθεί σε μία από τις ομάδες του ΝΒΑ αυτή τη σεζόν ή, ίσως, να βρει μια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Σε αυτό το σενάριο, θα είναι πιο εύκολο για μας να φτάσουμε σε μια συμφωνία που θα είναι με κοινή συναίνεση».