Ολυμπιακός: Χωρίς Χάρισον και με Ρεάλ!

O Άαρον Χάρισον έχει ακόμη ενοχλήσεις στη μέση, δεν προπονήθηκε με την ομάδα και χάνει και το ματς κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη. 

Ολυμπιακός: Χωρίς Χάρισον και με Ρεάλ!

Χωρίς τον Άαρον Χάρισον θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός και στο παιχνίδι κόντρα στη Ρεάλ στη Μαδρίτη. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ, συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση, δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα και τέθηκε νοκ-άουτ και από αυτή την αναμέτρηση.

Υπενθυμίζεται πως ο Άαρον Χάρισον δεν αγωνίστηκε και στο παιχνίδι κόντρα στη Βαλένθια. Θεωρητικά μικρά το κακό για το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς ο Αμερικανός σουτέρ διανύει παρατεταμένο ντεφορμάρισμα.

Τον έχει πάρει η... κάτω βόλτα. Η εικόνα του είναι απογοητευτική. Είναι χαρακτηριστικό πως στα τελευταία 9 ματς της ομάδας (στα οποία και έπαιξε) αριθμεί όχι μόνο μονοψήφιο αριθμό πόντων, αλλά και ένα απελπιστικό ποσοστό στα τρίποντα. Έχει μόλις 1/21 (!) σουτ από την περιφέρεια, αδυνατώντας να προσφέρει επιθετική ώθηση στον Ολυμπιακό. Στις 4 πρόσφατες αναμετρήσεις των Πειραιωτών, μάλιστα, έχει μόλις 0.5 (!) πόντους σε περίπου 10 λεπτά συμμετοχής, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να του δίνει ευκαιρίες, αλλά ο παίκτης δείχνει... εξαφανισμένος.

Συνολικά φέτος, έχει μόλις 6.7 πόντους, με χαμηλά ποσοστά ευστοχίας. Έχει 41.5% στα δίποντα και 27.5% στα τρίποντα με 25/91 (!) προσπάθειες. Το χειρότερο όλων, όμως, είναι πως όταν άρχισαν τα ζόρια και τα δύσκολα, ο παίκτης έδειξε να υστερεί από χαρακτήρα και πνευματική ετοιμότητα. Λύγισε από την πίεση και από ένα σημείο και μετά τον πήρε... η κάτω βόλτα. Δεν ήταν τυχαία η ατάκα του Γιώργου Μπαρτζώκα πως «Αν στραβώσει κάτι στη χρονιά, έχουμε παιδιά που είναι δύσκολο να σηκώσουν κεφάλι».