Λαρεντζάκης: «Να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό»

Ιδιαίτερη αναφορά στον Σάσα Βεζένκοφ έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενώ τόνισε πως θέλει να αποδείξει ότι δεν βρίσκεται τυχαία σε αυτό τον επίπεδο. 

Λαρεντζάκης: «Να δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άλμπα και αναφέρθηκε στο ταλέντο του Βεζένκοφ. Επίσης, τόνισε πως η ομάδα δεν πρέπει να παρατάει παιχνίδια ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει να δίνει το 100% για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας γκαρντ στην κάμερα της Nova: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη. Ο Σάσα διαθέτει πολύ ταλέντο, εκπληκτικό σουτ και είναι πολύ χρήσιμος. Νομίζω όλοι βοήθησαν. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε, παίξαμε το δικό μας στυλ και βάλαμε σε πρόβλημα την Άλμπα.

Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένα και ενεργητικά στα παιχνίδια, αλλά το σημαντικό είναι ότι αντιδράμε και γυρίζουμε τα παιχνίδια.

Δεν δώσαμε εύκολα καλάθια, πιέσαμε στις πάσες. Στο δεύτερο μέρος κόψαμε τον ρυθμό τους και αυτό τους έβαλε σε πρόβλημα. Μετά γυρίσαμε καλά την μπάλα στην επίθεση και βάλαμε τα σουτ.

Είναι η πρώτη μου χρονιά ουσιαστικά στην Ευρωλίγκα. Όποτε μπαίνω θέλω να δίνω το 100% για να βοηθάω την ομάδα. Κάθε ευκαιρία μου δίνετε είμαι έτοιμος να την εκμεταλλευτώ. Θέλω να αποδείξω ότι δεν είμαι τυχαία εδώ και με τη δουλειά θα μπορέσω να δείξω κι άλλα πράγματα.

Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Δεν πρέπει να παρατάμε κανένα παιχνίδι, γιατί πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία του συλλόγου. Αυτό το 3/3 δείχνει ότι υπάρχει χαρακτήρας, υπάρχει πείσμα για να αποδείξουμε πράγματα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας