Euroleague: Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο Μπερτομέου

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου βρίσκεται στην Ελλάδα και θα έχει σειρά επαφών με τους παράγοντες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της Μακάμπι και της Ζενίτ

Euroleague: Σε ΟΑΚΑ και ΣΕΦ ο Μπερτομέου

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου και με την ευκαιρία της επίσκεψής του αναμένεται να βρεθεί και στα γήπεδα των δύο ελληνικών ομάδων της διοργάνωσης.

Ο Μπερτομέου κάνει έναν κύκλο επισκέψεων σε όλες τις πόλεις τις τελευταίες μέρες προκειμένου να συζητήσει με τους παράγοντες των συλλόγων θέματα οικονομικής φύσεως, ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη λίγκα λόγω των ειδικών συνθηκών που επικρατούν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Έτσι το τελευταίο διήμερο ήρθε στην Αθήνα για να τα συζητήσει από κοντά με τους ιθύνοντες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο «ισχυρός άνδρας» της Euroleague θα βρεθεί απόψε (11/3) στο ΟΑΚΑ προκειμένου να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ενώ αύριο (12/3) αναμένεται να είναι και στο ΣΕΦ για να δει από κοντά το Ολυμπιακός – Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Μάλιστα στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Αθήνα θα συζητήσει και με τους εκπροσώπους των… φιλοξενουμένων. Δηλαδή με τους παράγοντες της Μακάμπι Τελ Αβίβ και της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.