Πάντερ: «Ήθελα να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να παίξω καλά» (vid)

Στο επίσημο κανάλι της EuroLeague στο YouTube για την εμφάνισή του στο Αρμάνι - Ολυμπιακός μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Κέβιν Πάντερ.

Πάντερ: «Ήθελα να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό και να παίξω καλά» (vid)

Ο Κέβιν Πάντερ διανύει χωρίς αμφιβολία την κορυφαία σεζόν της καριέρας του, όντας ο κορυφαίος στον πίνακα των σκόρερ για την Αρμάνι Μιλάνο. Στο ματς με τον Ολυμπιακό για την 22η αγωνιστική της EuroLeague, ο έκανε ρεκόρ καριέρας με 27 πόντους (4/4 δίποντα, 4/8 τρίποντα και 7/8 βολές).

«Προσέγγισα αυτό το ματς όπως όλα τα υπόλοιπα. Δεν μπήκα στον αγώνα διαφορετικά ούτε σωματικά ούτε ψυχικά. Ήταν ένα ματς που ξέραμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Έπαιζα κόντρα στην παλιά μου ομάδα αλλά το μόνο που ήθελα ήταν να κερδίσουμε και να παίξω καλά. Αυτό είναι όλο».

Τα νούμερά του είναι εντυπωσιακά, ειδικά αν λάβει κανείς υπόψη ότι είχε μόλις 6.8 πόντους μέσο όρο σε 11ματς με τον Ολυμπιακό, πριν μετακομίσει στα μέσα της σεζόν στο Βελιγράδι για λογαριασμό του Ερυθρού Αστέρα.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε η Αρμάνι κινήθηκε για την απόκτησή του και ο Αμερικανός γκαρντ αναγέννησε την καριέρα του στο Μιλάνο. Σε 23 ματς στην EuroLeague, ο Πάντερ αριθμεί 14.3 πόντους μέσο όρο, καταγράφοντας ρεκόρ καριέρας κόντρα στην πρώην ομάδα, τον Ολυμπιακό.

Ο Αμερικανός περιφερειακός αναφέρθηκε στην αγωνιστική του άνοδο: «Από την πρώτη μου σεζόν ως ρούκι προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου και επιθετικά και αμυντικά. Δεν είπα ποτέ ότι θέλω να βελτιώσω συγκεκριμένο στοιχείο του παιχνιδιού μου, θέλω να ωριμάσω στο παιχνίδι μου. Αυτός είναι ο στόχος μου από την πρώτη μου σεζόν στην Ελλάδα ως τώρα».

Ακόμα, μίλησε για το αν νιώθει άνετα να πάρει το τελευταίο σουτ: «Είναι κάτι που κάνω όλη μου τη ζωή. Ειλικρινά δεν μπορείς να με μαρκάρεις μόνος σου. Είναι κάτι πάνω στο οποίο έχω δουλέψει όλη μου τη ζωή σε καταστάσεις που έχω τη μπάλα στα χέρια και είμαι μόνο εγώ και ο αντίπαλος αμυντικός. Έχω δουλέψει πάνω σε αυτό τόσες φορές που πλέον νιώθω αυτοπεποίθηση σε τέτοιες καταστάσεις».

Δείτε το βίντεο της EuroLeague: