Μπαρτζώκας για παίκτες και προπονητικό-τιμ: «Είναι ντροπή για όλους μας»

O Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε για πρώτη φορά φέτος τις ευθύνες και στο προπονητικό-τιμ και όχι μόνο στους παίκτες - Διαβάστε τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου. 

Μπαρτζώκας για παίκτες και προπονητικό-τιμ: «Είναι ντροπή για όλους μας»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν φανερά απογοητευμένος και δυσαρεστημένος με την κάκιστη αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού. Eίναι χαρακτηριστικό πως μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του δέχτηκε επί μέρους σκορ 76-45.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου έριξε τις ευθύνες προς πάσα κατεύθυνση, μιλώντας για εικόνα-ντροπή: «Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια, έπαιξε για 40′ με συνοχή και επιμονή. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες παρά τις απουσίες που έχουμε. Ξεκινήσαμε καλά, στην τρίτη περίοδο ήμασταν λίγο πίσω και στο τέλος τα παρατήσαμε, σταματήσαμε να παίζουμε. Με αυτοπεποίθηση, με ενέργεια. Και γι’ αυτό η Μπασκόνια νίκησε με αυτή την διαφορά.

Για όποιον ήταν στον πάγκο σήμερα -παίκτη και προπονητή- είναι ντροπή αυτή η βραδιά. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να επιστρέψουμε και να παίζουμε με αυτοπεποίθηση. Πρέπει να καταλάβουμε σε ποια ομάδα είμαστε. Και να παλεύουμε μέχρι το τέλος. Έτσι είναι η Ευρωλίγκα. Πρέπει να συνεχίζεις όσο απογοητευμένος και ας αν είσαι. Εμείς οφείλουμε να είμαστε έτοιμοι, είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να παλεύουμε στα ματς που απομένουν. Με όποιον είναι έτοιμος να πολεμήσει».

Ολυμπιακός: Ντροπιάζει τον μύθο του!

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας