"Ο Γιασικεβίτσιους θα παραμείνει στη Ζαλγκίρις"

Οι Λιθουανοί αναφέρουν πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να παραμείνει στη Ζαλγκίρις Κάουνας, τηρώντας το συμβόλαιο του, αναφέροντας πως είχε πρόταση και από το ΝΒΑ. 

"Ο Γιασικεβίτσιους θα παραμείνει στη Ζαλγκίρις"

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Λιθουανία, αλλά και από σχόλιo στο twitter του δημοσιογράφου, Γιόνας Μικλόβας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποφάσισε να παραμείνει στη Ζαλγκίρις! Έχει συμβόλαιο με τους "πράσινους" και για την επόμενη σεζόν, αλλά ο σύλλογος από το Κάουνας δύσκολα θα έμπαινε εμπόδιο στην καριέρα του, αν ερχόταν για εκείνον μία εξαιρετική πρόταση από το εξωτερικό την οποία και θα ήθελε να αποδεχτεί.

Όμως, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Λιθουανία, ο 42χρονος τεχνικός επέλεξε να συνεχίσει στη Ζαλγκίρις για μία ακόμη σεζόν, με τις αποδοχές του να κυμαίνονται κοντά στις 800.00 ευρώ. Για τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, o οποίος οδήγησε τους "πράσινους" στο Final Four του Βελιγραδίου, έδειξε ενδιαφέρον ο Ολυμπιακός, ενώ σύμφωνα με τον Γιόνας Μικλόβας, υπήρχε... φλερτ και από το ΝΒΑ. Συγκεκριμένα από τους Ράπτορς, με το Τορόντο να τον θέλει σαν βοηθό στο ανανεωμένο επιτελείο του, στο οποίο ηγείται ο Νικ Νερς.