Μποζίκας για την 5η σερί ήττα του Ολυμπιακού: «Έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας» (vid)

Ο Γιώργος Μποζίκας αναφέρθηκε στην εικόνα του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές και τόνισε ότι όλες οι ήττες διαφέρουν, ενώ η αυτοπεποίθηση των "ερυθρόλευκων" είναι σε χαμηλά επίπεδα.

Μποζίκας για την 5η σερί ήττα του Ολυμπιακού: «Έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας» (vid)

Σε χαμηλά επίπεδα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τον Γιώργο Μποζίκα. Επιπλέον ο ένας εκ των προπονητών των "ερυθρόλευκων" τόνισε ότι οι πέντε ήττες πoυ έχουν υποστεί είναι διαφορετικές.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα των καναλιών της Novasports:

Για το παιχνίδι με την Αναντολού Εφές: "Αρχίσαμε καλά, αλλά στη συνέχεια χάσαμε την αντίδραση μας. Δώσαμε στην Εφές με την ποιότητα που έχει να γυρίσει το παιχνίδι. Αυτό που έχω να πω, είναι ότι τα αποτελέσματα δεν μας έχουν βοηθήσει. Θεωρώ ότι οι ήττες και οι πέντε διαφέρουν. Έχουμε χάσει παιχνίδια και η εικόνα του Ολυμπιακού διαφέρει. Έχουμε χάσει την αυτοπεποίθηση μας. Δύσκολα διορθώνεις μια κατάσταση αυτή τη στιγμή. Να βρούμε το παιχνίδι κατοχή με κατοχή. Να έχουμε ομαδικότητα και να μαχόμαστε για όλα τα παιχνίδια".

Για την τακτική του Ολυμπιακού: "Σίγουρα η ομαδικότητα στην επίθεση είναι σημαντικό για να έχεις σταθερότητα στην απόδοση του. Στο δεύτερο δεκάλεπτο κάναμε 7 λάθη και η Εφές μας εκμεταλλεύτηκε. Έκαναν τα πράγματα εύκολα για εκείνους και δύσκολα για εμάς. Σήμερα νικηθήκαμε πολλές φορές".

Για την ψυχολογία της ομάδας: "Ψυχολογικά θέλουμε μια στήριξη παραπάνω. Εμείς επιλέγουμε πάντα να μιλάμε για την ομάδα. Το αποτέλεσμα είναι ομαδικό όπως και το άθλημα. Να βοηθήσουμε όχι μόνο τους ξένους που έρχονται, αλλά και τους Έλληνες αυτό κάνουμε από την αρχή της χρονιάς. Κανείς να μην σκεφτεί το ατομικό του συμφέρον".

Για τον Γιάννη Λαρεντζάκη: "Όταν χάνουμε ένα παιχνίδι και η εικόνα μας είναι κακή είναι δύσκολο να βρεις θετικά πράγματα. Η εικόνα μας είναι συγκεκριμένη την αναλύσατε και εσείς σωστά. Αρχίσαμε δυναμικά και παίζαμε όπως ακριβώς θέλαμε. Είναι απλή η προσέγγιση θα πάμε σε άλλα συμπεράσματα και θα είναι πλασματικά".