Ντάνστον και Λάρκιν για τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού

Μπράιαντ Ντάνστον και Σέιν Λάρκιν μίλησαν για τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού.

Ντάνστον και Λάρκιν για τη νίκη της Εφές επί του Ολυμπιακού

Οι Μπράιαντ Ντάνστον και Σέιν Λάρκιν ήταν από τους πρωταγωνιστές της Εφές στη νίκη επί του Ολυμπιακού και οι δύο Αμερικανοί ανέλυσαν το παιχνίδι της ομάδας τους.

Αρχικά ο Ντάνστον είπε: «Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι. Θέλαμε να εξασφαλίσουμε πως θα παραμείνουμε συγκεντρωμένοι γιατί πάντα κόντρα στον Ολυμπιακό είναι πολύ αθλητικά τα παιχνίδια. Ο κόουτς είπε πριν από το παιχνίδι ότι έπρεπε να απαγορεύσουμε την αθλητικότητα του παιχνιδιού τους και θεωρώ ότι κάναμε καλή δουλειά σε αυτό.

Εφές-Ολυμπιακός 76-53: Ένα 10άλεπτο μπασκετάρα και μετά… παράδοση άνευ όρων (Highlights)

Ακόμα και όταν ήμασταν άστοχοι, είχαμε το μυαλό μας στην άμυνα και αυτό ήταν που χρειαζόμασταν για να προχωρήσουμε. Προσπαθούμε να μην κοιτάζουμε πίσω, μόνο να κοιτάμε μπροστά, ένα παιχνίδι τη φορά. Ήταν καλό που όλοι ήταν εδώ. Οπότε είναι καλό να τους έχουμε όλους εδώ, η ενέργεια ήταν διαφορετική και φάνηκε στο παρκέ».

Ο Λάρκιν από την πλευρά του ανέφερε: «Απλώς έπρεπε να παίξουμε πιο συγκεντρωμένοι και με μεγαλύτερη ένταση. Βγήκαμε πολύ χαλαροί στην άμυνα και πήραν πολλούς πόντους στο transition. Μόλις παίξαμε καλύτερα στην άμυνα, ξεκινήσαμε να βρίσκουμε τον επιθετικό μας ρυθμό και μετά ξεκινήσαμε να παίζουμε καλύτερα.

Είναι μια μεγάλη νίκη. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό αυτή τη στιγμή, ειδικά στο σημείο που βρισκόμαστε, για να μπορέσουμε να βγούμε έξω ενάντια σε μια καλή ομάδα και να κερδίσουμε μετά από μεγάλο διάλειμμα για εμάς».