Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός προπόνησης ο Χάρισον - Αμφίβολος με Εφές

Ο Άαρον Χάρισον δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη μέση, δεν προπονήθηκε ούτε την Τρίτη (16/2) και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Εφές την Πέμπτη (18/2).

Ολυμπιακός: Παραμένει εκτός προπόνησης ο Χάρισον - Αμφίβολος με Εφές

Ο Ολυμπιακός εντείνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι της Πέμπτης (18/2) με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, το πρώτο από τα εναπομείναντα δέκα στην Euroleague, στα οποία οι «ερυθρόλευκοι» θα παλέψουν μέχρι και την τελευταία ελπίδα που θα έχουν για την 8άδα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βέβαια δεν βλέπει να αδειάζει το απουσιολόγιο της ομάδας του. Αν συνήθισε στην ιδέα της απουσίας του Κώστα Παπανικολάου για τον οποίο είπε πως δεν περιμένει σύντομα και σίγουρα δεν θα αγωνιστεί μέσα στον Φεβρουάριο, εν τούτοις κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα αναφορικά με την κατάσταση του Άαρον Χάρισον.

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει κάποιες ενοχλήσεις στη μέση του, με αποτέλεσμα να μην αγωνιστεί στο φιλικό με το Μεσολόγγι ενώ δεν τον άφησαν να προπονηθεί ούτε την Τρίτη (16/2) με την υπόλοιπη ομάδα, αλλά αντ΄αυτού, ακολούθησε θεραπεία.

Στον Ολυμπιακό θα δουν και θα αξιολογήσουν την κατάστασή του και το πρωί της Τετάρτης (17/2), στην προπόνηση για να αποφασιστεί αν θα ταξιδέψει το μεσημέρι της ίδιας μέρας με την υπόλοιπη ομάδα για την Κωνσταντινούπολη ή θα μείνει πίσω.

Από κει και πέρα, πλην του Παπανικολάου οι υπόλοιποι είναι καλά, έχει επιστρέψει και ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Ολυμπιακός θα πάει για το καλύτερο δυνατό κόντρα στην ομάδα του Εργκίν Αταμάν.