Παναθηναϊκός: Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό

Αρνητικά τα τελευταία τεστ για τον κορονοϊό, στα οποία και υποβλήθηκαν οι παίκτες της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Παναθηναϊκός: Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό

Ο Παναθηναϊκός ταλαιπωρήθηκε τις προηγούμενες μέρες λόγω κορονοϊού. Οι «πράσινοι» μέτρησαν συνολικά έντεκα (11) κρούσματα, καθώς, οκτώ παίκτες και τρία μέλη του τεχνικού επιτελείου μετά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ανακοινώθηκαν πως νόσησαν από τον ιό.

Μάλιστα για αυτό τον λόγο ο Παναθηναϊκός δεν έδωσε αγώνες που είχε το προηγούμενο διάστημα. Για το ελληνικό πρωτάθλημα με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΟΚ και το Περιστέρι για τον θεσμό του Κυπέλλου, ενώ αναβλήθηκαν και οι αναμετρήσεις αυτής της εβδομάδας κόντρα στη Ζενίτ και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Euro League.

Το ευχάριστο είναι βέβαια πως στα τελευταία τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν τα μέλη του Παναθηναϊκού, τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά!

Τώρα μένει να ξεκινήσουν σιγά-σιγά και οι προπονήσεις. Βέβαια τις επόμενες ημέρες θα αρχίσουν αρχικά οι ατομικές προπονήσεις.

Μάλιστα αυτό ενδεχομένως να γινόταν και σήμερα (16/2) αλλά η κακοκαιρία που σαρώνει τη χώρα είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση κι αυτών των ατομικών προπονήσεων.