Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκαν τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μ.

Μετά από αίτημα του Παναθηναϊκού η Euroleague αποφάσισε την αναβολή των αγώνων του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στη Ρωσία την επόμενη εβδομάδα λόγω του κορονοϊού

Παναθηναϊκός: Αναβλήθηκαν τα ματς με Ζενίτ και ΤΣΣΚΑ Μ.

Η πανδημία του κορονοϊού έχει «χτυπήσει» για τα καλά τον Παναθηναϊκό, που μετράει ήδη δέκα κρούσματα, επτά εκ των οποίων είναι παίκτες.

Οι «πράσινοι» έχουν τεθεί σε καραντίνα, έχοντας σταματήσει τις προπονήσεις σε μια προσπάθεια να μην εξαπλωθεί περεταίρω ο ιός στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Την ίδια στιγμή όμως υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις καθώς ο Παναθηναϊκός την επόμενη εβδομάδα έχει να δώσει δύο ματς στη Ρωσία.

Το ένα εξ αναβολής με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την Τετάρτη (17/2) και το δεύτερο στη Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ την Παρασκευή (19/2).

Μετά από σχετικό αίτημα της ΚΑΕ η Εuroleague αποφάσισε να αναβάλει τα δύο παιχνίδια και αναζητά νέες ημερομηνίες για να πραγματοποιηθούν.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

«Τα ματς της Ζενίτ με τον Παναθηναϊκό και της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για την 6η και 25η αγωνιστική αντίστοιχα, τα οποία ήταν προγραμματισμένα 17 και 19 Φλεβάρη, αναβλήθηκαν. Ο Παναθηναϊκός αιτήθηκε την αναβολή, λόγω των μέτρων της καραντίνας τη ομάδας, η οποία τον έχει αφήσει χωρίς τον minimun αριθμό των 8 παικτών, που απαιτούνται με βάση το πρωτόκολλο του covid-19.

Κάθε ματς μπορεί να μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία και τοποθεσία 3 φορές, αν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες. Η Euroleague Basketball συνεργάζεται με όλες τις ομάδες για τις καλύτερες δυνατές επιλογές για την μετάθεση των ματς.

Οι νέες ημερομηνίες και ο τόπος διεξαγωγής θα γίνουν γνωστά το συντομότερο δυνατόν»