Ολυμπιακός: Λείπει από το σταφ μία φυσιογνωμία του μεγέθους του Μίλαν Τόμιτς

Ο Μίλαν Τόμιτς ήταν για χρόνια στον Ολυμπιακό ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και προπονητών - Λείπει τα τελευταία χρόνια από το σταφ μία παρόμοια ισχυρή φυσιογνωμία.

Ολυμπιακός: Λείπει από το σταφ μία φυσιογνωμία του μεγέθους του Μίλαν Τόμιτς

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας εξαιρετικός προπονητής, εγνωσμένης αξίας. Διαθέτει ποιότητα, ικανότητες και έχει παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο. Έχει δείξει τις δυνατότητές του τόσο στον Ολυμπιακό, όσο και στο εξωτερικό. Μετρ του να βρίσκει παίκτες-λαβράκια, όπως και το να στήνει καλές ομάδες που θα παρουσιάσουν καλό μπάσκετ. Έχει τον σεβασμό όλων!

Άποψή μας, όμως, πως χρειάζεται να έχει δίπλα του και έναν άνθρωπο με σημαντική εμπειρία και γεμάτες παραστάσεις από το κορυφαίο επίπεδο, ο οποίος θα μπορεί ενεργά να τον υποστηρίξει, να τον βοηθήσει αλλά και που θα αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ προπονητικού τιμ και παικτών.

Έναν παρόμοιο ρόλο είχε δέκα σερί χρόνια (2008-2018) στον Ολυμπιακό ο Μίλαν Τόμιτς, δουλεύονταςστο πλευρό των Γιαννάκη, Ίβκοβιτς, Μπαρτζώκα και Σφαιρόπουλου. Δεν είναι τυχαίο πως πήγε με όλους σε τελικούς φάιναλ φορ! Σε δύσκολες στιγμές, οι παρεμβάσεις του ήταν σημαντικές για να έρχονται οι απαραίτητες ισορροπίες εντός των τειχών.

Πέρα από τη λαμπρή Ιστορία που έγραψε στον Ολυμπιακό (τόσο ως παίκτης όσο και ως μέλος του προπονητικού τιμ), διέθετε τεχνικές γνώσεις αλλά και μία ισχυρή φυσιογνωμία την οποία σέβονταν άπαντες. Από τον εκάστοτε 17χρονο του ρόστερ έως τους αρχηγούς Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη. Η παρουσία του, η λαμπρή καριέρα του στον σύλλογο, τους ενέπνεε όλους.

Ήξερε καλά τα αποδυτήρια, τους παίκτες και φυσικά την ιδιοσυγκρασία της ομάδας, όσο κανένας άλλος. Η αλήθεια είναι πως λείπει μία παρόμοια προσωπικότητα στο «ερυθρόλευκο» σταφ. Και αυτό φαίνεται. Το κοντέρ γράφει τρίτη σερί σεζόν χωρίς εκείνον (χωρίς αν θέλετε μία φυσιογνωμία ανάλογου μεγέθους δίπλα στον εκάστοτε προπονητή), και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μακριά από την οκτάδα...