Βατούτιν: «Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο»

Ο Αντρέι Βατούτιν αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια της ΤΣΣΚΑ και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στην τρέχουσα σεζόν.

Βατούτιν: «Διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο»

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν έχουν συνήθως ενδιαφέρον. Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφέρθηκε τόσο στα μεταγραφικά σενάρια της ομάδας, όσο και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: "Όπως πάντα, διαβάζουμε τα fake news με χαμόγελο, αναφορικά με τους παίκτες με τους οποίους υποτίθεται ότι διαπραγματευόμαστε. Ειδικά γι αυτούς που έχουν απαντήσει αρνητικά στην ΤΣΣΚΑ. Εξετάζουμε τις επιλογές που έχουμε για την ενίσχυση της ομάδας, αλλά όλες οι προβλέψεις των "ειδικών" για τους υποψήφιους στόχους μας.

Θυμάμαι ακόμη πριν από έντεκα χρόνια, που είχαμε μια παρόμοια κατάσταση και παίξαμε στη Βαλένθια. Ήμασταν γεμάτοι προβλήματα και απουσίες, τότε λοιπόν χάσαμε με -25 τον αγώνα. Δεν είχαμε καν την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαι σίγουρος ότι πριν από τον χθεσινό αγώνα, ελάχιστοι θα περίμεναν πως η ΤΣΣΚΑ θα έχανε στη δεύτερη παράταση. Απλά δεν είχαμε τη δύναμη και λίγη τύχη στο τέλος. Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, το παιχνίδι έδειξε πολλά για τον χαρακτήρα μας. Γυρίσαμε από το -15 και παλέψαμε για το διπλό".

Ενώ κατέληξε, επιστρέφοντας στο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης: "Υπάρχουν δύο βδομάδες μέχρι τον επόμενο αγώνα της EuroLeague, παρόλ' αυτά μεσολαβούν τρεις αγώνες για τη VTB League. Γενικά όμως, θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να επιστρέψουν οι τραυματίες και να κάνουμε την... επανεκκίνηση. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας".