ΜακΚίσικ: «Να κυριαρχήσουμε από το πρώτο δεκάλεπτο»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA έκανε ο Σακίλ ΜακΚίσικ ενόψει του ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί στις 21:00 στο ΣΕΦ.

ΜακΚίσικ: «Να κυριαρχήσουμε από το πρώτο δεκάλεπτο»

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στις 21:00 στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague. Με αφορμή το ντέρμπι «αιωνίων» ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA.

LIVE: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

O παίκτης της ομάδας του Πειραιά τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να εμφανιστούν συγκεντρωμένοι από την πρώτη περίοδο και να κυριαρχήσουν. Παράλληλα υποστήριξε ότι η νίκη είναι μονόδρομος σε ένα ντέρμπι και πως δεν μπορεί να υποτιμήσει κάποιον αντίπαλο των «πράσινων».

Συγκεκριμένα υποστήριξε: «Πρέπει να βγούμε δυνατά από το πρώτο δεκάλεπτο, από το πρώτο ημίχρονο και με διαφορετική πνευματική προσέγγιση απ' ότι στα προηγούμενα παιχνίδια. Πρέπει πραγματικά να κερδίσουμε γιατί είναι ντέρμπι και ποτέ δεν μπορείς να υποτιμήσεις κανέναν. Όποιος και αν μπει στο παρκέ πρέπει να σεβαστείς το παιχνίδι του και ότι έχουν πιθανότητα να νικήσουν. Το πλάνο μας είναι να κυριαρχήσουμε».