Λαρεντζάκης: «Επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Επικίνδυνο χαρακτήρισε τον Παναθηναϊκό ο γκαρντ του Ολυμπιακού, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ενόψει του ντέρμπι της Παρασκευής (5/2, 21:00).

Λαρεντζάκης: «Επικίνδυνη ομάδα ο Παναθηναϊκός»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης ενόψει του αγώνα της Παρασκευής (5/2, 21:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Μπαρτζώκας: «Δύσκολα θα παίξει ο Βεζένκοφ, σημαντική η απουσία του Νέντοβιτς»

Ο γκαρντ της ομάδας του Πειραιά τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να βγάλουν αντίδραση και πως οι «πράσινοι» είναι αρκετά επικίνδυνη ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη NOVA:

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι ευχάριστο όταν χάνεις. Θέλουμε να βγάλουμε αντίδραση, έχουμε δουλέψει αρκετά όλη αυτή την εβδομάδα και ξέρουμε την ιδιαιτερότητα αυτού του παιχνιδιού.»

Για το πόσο διαφορετικό περιμένει τον Παναθηναϊκό σε σχέση με τον α' γύρο: «Ο Παναθηναϊκός έχει μία αρκετά καλή ομάδα θεωρώ. Πόσο μάλλον με το νέο προπονητή οι παίκτες θέλουν να δείξουν πράγματα και θα αλλάξουν διάφορα. Αυτό είναι επικίνδυνο για τον αντίπαλο.»

Για την απουσία του Νέντοβιτς: «Σίγουρα ο Νέντοβιτς είναι πολύ ταλαντούχος και ο Παναθηναϊκός ειδικά στην επίθεση τον έχει πολύ ανάγκη. Σίγουρα η απουσία του μπορεί να επηρεάσει το παιχνίδι αλλά όταν υπάρχουν τέτοιες απουσίες όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να καλύψουν το κενό και γίνονται πιο επικίνδυνοι.»

Για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες: «Σίγουρα είναι άσχημο που δεν θα έχουμε κόσμο. Όλοι περιμένουν πως και πως αυτά τα ματς αλλά αυτό που ζούμε είναι κάτι πρωτόγνωρο και εύχομαι να έρθει σύντομα η ώρα που θα είμαστε πάλι όλοι μαζί στο γήπεδο.»