Παναθηναϊκός: Τον Τζέρεμι Πάργκο φέρνει ο Κάτας για ενίσχυση στα γκαρντ (pic)

Στο Ισραήλ αναφέρουν πως ο έμπειρος Αμερικανό γκαρντ, Τζέρεμι Πάργκο, έχει πάρει τον δρόμο για τον Παναθηναϊκό, για να δουλέψει ξανά μαζί με τον Όντεντ Κάτας.

Παναθηναϊκός: Τον Τζέρεμι Πάργκο φέρνει ο Κάτας για ενίσχυση στα γκαρντ (pic)

Είναι γεγονός πως στον Παναθηναϊκό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης στην γραμμή των γκαρντ τους, με τον Νέναντ Νέντοβιτς πρόσφατα μάλιστα, να βγαίνει νοκ-άουτ λόγω θλάσης.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν από το Ισραήλ, ο 34χρονος Αμερικανός γκαρντ, Τζέρεμι Πάργκο, έχει πάρει τον δρόμο για την Αθήνα για να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζει αρκετά καλά ο Όντεντ Κάτας, καθώς είχε κατακτήσει μαζί του το 2010 το πρωτάθλημα Ισραήλ με την Γκιλμπόα. Είχαν δουλέψει μαζί και πρόσφατα, στη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Το όνομά του, βέβαια, είναι αρκετά γνωστό στην EuroLeague, από το πετυχημένο του πέρασμα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ (2010-2011, 2014-2015, 2018-2019). Μάλιστα, το 2011 αγωνίστηκε μαζί της στον τελικό του Final Four κόντρα στον Παναθηναϊκό. Eπίσης, έχει κάνει και πέρασμα από το ΝΒΑ, φορώντας τις φανέλες των Μέμφις, Κλίβελαντ, Φιλαντέλφια και Γκόλντεν Στέιτ.

Παναθηναϊκός: Νοκ-άουτ ο Νέντοβιτς ενόψει Ολυμπιακού - Υπέστη θλάση