Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα της EuroLeague (vid)

Η EuroLeague με ανάρτηση της στα social media αναφέρθηκε στο ντέρμπι της Παρασκευής (5/2, 21:00) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. 

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το αφιέρωμα της EuroLeague (vid)

Ντέρμπι αιωνίων περιλαμβάνει η 24η αγωνιστική της EuroLeague ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Παρασκευή (5/2, 21:00) στο κεκλεισμένων των θυρών, λόγω κορονοϊού, ΣΕΦ.

Με αφορμή τη «μάχη» των δύο ομάδων η EuroLeague έκανε ένα μικρό αφιέρωμα για το μεταξύ τους ντέρμπι, ενώ παραχώρησαν δηλώσεις οι Πρίντεζης, Παπανικολάου, Παπαγιάννης, Ουάιτ. Το δικό τους σχόλιο έκαναν και οι Βασίλης Σπανούλης, Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού είπε: «Είναι μια μεγάλη κόντρα και όλος ο κόσμος είναι συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και είναι ωραίο να παίζεις τέτοια παιχνίδια. Είναι το καλύτερο συναίσθημα».

Από την πλευρά του ο Σέρβος γκαρντ που δεν θα αγωνιστεί λόγω τραυματισμού πρόσθεσε: «Δεν είναι ένα φυσιολογικό παιχνίδι. Είναι η ιστορία αυτών των δύο ομάδων. Πρέπει να προσεγγίσεις αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα, αλλά δεν είναι σαν κάποιο άλλο παιχνίδι».