Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Βεζένκοφ με Παναθηναϊκό

Ο Σάσα Βεζένκοφ έχει ακόμη ενοχλήσεις στο γόνατο, έμεινε ξανά εκτός προπόνησης και οι πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στον Παναθηναϊκό όλο και μειώνονται. 

Ολυμπιακός: Δυσκολεύει η συμμετοχή του Βεζένκοφ με Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague. Οι Πειραιώτες την Παρασκευή (5/2, 21.00) θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, έχοντας σκοπό να επιστρέψουν άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, έχει αρχίσει να πονοκεφαλιάζει με την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ. Ο Βούλγαρος φόργουορντ έδειχνε να αισθάνεται καλύτερα, αλλά οι ενοχλήσεις στο γόνατο (αιμάτωμα) δεν έχουν υποχωρήσει. Aποτέλεσμα; Να μείνει για ακόμη μία μέρα εκτός προπόνησης.

Όπως γίνεται αντιληπτό, έχοντας χάσει σχεδόν μία εβδομάδα προπονήσεων, οι πιθανότητες να αγωνιστεί ο Σάσα Βεζένκοφ κόντρα στον Παναθηναϊκό όλο και μειώνονται. Θα δοκιμάσει αν μπορεί να τα καταφέρει και την Πέμπτη (4/2), αλλά όπως δείχνουν τα πράγματα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα χρειαστεί να προετοιμάσει το ματς χωρίς να υπολογίζει στις υπηρεσίες του φορμαρισμένου φόργουορντ.