Παππάς (συνεργάτης Μπαρτζώκα): «Όλοι είδαν τι έγινε...»

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μπαρτζώκα, Χρήστος Παππάς μίλησε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (74-76).

Παππάς (συνεργάτης Μπαρτζώκα): «Όλοι είδαν τι έγινε...»

O Γιώργος Μπαρτζώκας δεν παραβρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και τον εκπροσώπησε ο συνεργάτης του Χρήστος Παππάς, ο οποίος μίλησε για όλα όσα συνέβησαν και γνώρισε ο Ολυμπιακός την ήττα από την Μπαρτσελόνα.

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα 74-76: Όχι και έτσι κύριοι διαιτητές... (highlights)

Αναλυτικά:

«Εκτός από το πρώτο δεκάλεπτο, για 30’ κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια αμυντικά και επιθετικά, έχοντας πάντα στο μυαλό μας ότι τις τελευταίες τρεις εβδομάδες δώσαμε 7 πολύ απαιτητικά παιχνίδια, σωματικά και πνευματικά. Γενικώς, θα πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους παίκτες μας για το πώς έμειναν στο παιχνίδι, κυρίως πνευματικά. Νομίζω πως υπήρξαν κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις που δεν μας βοήθησαν να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όλοι είδαν τι έγινε…».

«Έχουμε πολλά άπειρα παιδιά σε αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν μετράει μόνο στο παιχνίδι αυτό καθ’ εαυτό αλλά στις προπονήσεις και την καθημερινότητά μας. Ο τρόπος που αντιμετωπίζουμε και μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι είναι σημαντικός και προσπαθούμε να το βελτιώσουμε καθημερινά. Δουλεύουμε κάθε μέρα… Ο Παπανικολάου δεν είναι έτοιμος, ο Βεζένκοφ πιστεύουμε θα μπει σε 3-4 μέρες».