Ολυμπιακός: Μπήκε ο Λαρεντζάκης- Παραμένει εκτός ο Παπανικολάου

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης επέστρεψε στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού ενόψει Μιλάνου, όχι όμως και ο Κώστας Παπανικολάου που θα απουσιάσει και από το παιχνίδι με την Αρμάνι (26/1).

Ολυμπιακός: Μπήκε ο Λαρεντζάκης- Παραμένει εκτός ο Παπανικολάου

Στον Ολυμπιακό εντείνουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Τρίτης (26/1) στο Μιλάνο, με αντίπαλο την Αρμάνι για την 22η αγωνιστική της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να βλέπει ένα ακόμα πρόβλημα να λύνεται.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του. Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ είχε ταλαιπωρηθεί από ενοχλήσεις στη μέση με αποτέλεσμα να χάσει τα τρία τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, ωστόσο μετά τη θεραπεία που έκανε, επέστρεψε στις υποχρεώσεις της ομάδας.

Απών, βέβαια παραμένει ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος συνεχίζει να πονάει στον σβέρκο του και φυσικά δεν θα ταξιδέψει στην Ιταλία.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν και το πρωί της Δευτέρας (25/1) στο ΣΕΦ και ακολούθως θα πάνε στις 15:15 στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" για να αναχωρήσουν για το Μιλάνο.