Ουόκαπ: «Οι διαιτητές άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Ζαλγκίρις επί του Ολυμπιακού Τόμας Ουόκαπ μίλησε για το μαρκάρισμα στον Κώστα Σλούκα και το νικητήριο καλάθι.

Ουόκαπ: «Οι διαιτητές άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας»

Δηλώσεις για την επίμαχη φάση με τον Κώστα Σλούκα και το νικητήριο καλάθι της Ζαλγκίρις κόντρα στον Ολυμπιακό, έκανε ο Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος μίλησε για τι μαρκάρισμά του στον Έλληνα γκαρντ των «ερυθρόλευκων», αλλά και το λέι απ μπροστά στον Ζαν-Σαρλ.

Γι αυτή τη φάση διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός (vid)

Ο πρωταγωνιστής του ματς, έτσι όπως εξελίχθηκε, είπε αρχικά: «Είχαμε να δώσουμε ένα φάουλ, οπότε σκέφτηκα πως αν είναι να πάρω φάουλ, ας είναι σε προσπάθεια για κλέψιμο. Οι διαιτητές άφησαν να κάνουμε το παιχνίδι μας, έβαλα το χέρι μου στην μπάλα, είδα το ρολόι κι έτσι έτρεξα στο καλάθι».

Μπαφές: «Έγινε φάουλ στον Σλούκα-Περιμένουμε τη θέση της Euroleague»

Στη συνέχεια ανέφερε: «Στα τρία χρόνια μου εδώ έχουμε μείνει πολλές φορές πίσω στο σκορ και έχουμε κάνει πολλές ανατροπές, όπως και το αντίθετο. Έχουμε βιώσει όλες τις καταστάσεις. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα και το δείξαμε στο παρκέ».

Ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται επίσημα κάνοντας λόγο για φάουλ του Ουόκαπ πάνω στον Σλούκα. Μία εντολή που είχε και από τον πάγκο της ομάδας του.

Τα highlights του Ζαλγκίρις - Ολυμπιακός 81-79 (vid)