Κάτας: «Μαθαίνω τους παίκτες και εκείνοι εμένα»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Οντέντ Κάτας μίλησε για τον αγώνα που ακολουθεί με την Χίμκι για την Euroleague. Τι είπε για την άμυνα, τις νίκες που φέρνει και τις μεταγραφές.

Κάτας: «Μαθαίνω τους παίκτες και εκείνοι εμένα»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάτας:

Για το ματς με την Χίμκι: «Η Χίμκι, όπως και εμείς, είχε αλλαγή του προπονητή. Έχει αρκετή ποιότητα και είναι επικίνδυνη. Θέλουμε να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι που παίζει. Πρέπει να είμαστε αρκετά συγκεντρωμένοι».

Για το τι θέλει να προσθέσει στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: «Τις τελευταίες ημέρες έχουμε δώσει βάση στο γρήγορο παιχνίδι. Για εμένα θα είναι το δεύτερο παιχνίδι με την ομάδα, ακόμα μαθαίνω τους παίκτες και εκείνοι εμένα».

Για τα προβλήματα του Παναθηναϊκού στην άμυνα: «Θεωρώ ότι οι ομάδες κερδίζουν από την άμυνα. Για να μιλήσουμε για το παιχνίδι αύριο έχουμε να δείξουμε κάποιες προκλήσεις. Θέλουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι με την Χίμκι. Προσπαθώ τις τελευταίες ημέρες να βάλω στην ομάδα την δική μου φιλοσοφία στο κομμάτι της άμυνας».

Για το κομμάτι των μεταγραφών: «Αυτό είναι μια επιλογή. Ο Παναθηναϊκός θέλει να είναι ο καλύτερος. Αν πρέπει να κάνουμε μεταγραφές για να έχουμε καλύτερη εικόνα θα κάνουμε».