Ολυμπιακός: Απευθείας από Λιόν σε… Κάουνας!

Η αποστολή του Ολυμπιακού, δεν θα επιστρέψει από τη Γαλλία πίσω στην Αθήνα, μετά το πέρας της εξ αναβολής αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν, αλλά αντίθετα θα πάει απευθείας στο… Κάουνας που την Παρασκευή (22/1) παίζει με τη Ζαλγκίρις.

 Ολυμπιακός: Απευθείας από Λιόν σε… Κάουνας!

Ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ημέρες δίνει συνεχώς δύο παιχνίδια την εβδομάδα στην Euroleague, από τη στιγμή που δεν είχε παίξει στην 9η και 10η αγωνιστική με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, εξαιτίας των κρουσμάτων κορονοϊού που είχαν ανιχνευτεί στην ομάδα. Το πρόγραμμα είναι βαρύ και κάθε ώρα που εξοικονομείται είναι σημαντική για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους παίκτες του.

Έτσι λοιπόν, η αποστολή των «ερυθρόλευκων», δεν θα επιστρέψει από τη Γαλλία πίσω στην Αθήνα, μετά το πέρας της εξ αναβολής αναμέτρησης με τη Βιλερμπάν, αλλά αντίθετα θα πάει απευθείας στο… Κάουνας.

Οι Πειραιώτες παίζουν την Παρασκευή (22/1) με τη Ζαλγκίρις για την 21η αγωνιστική της Euroleague και από τη στιγμή που ταξίδεψαν με τσάρτερ προτίμησαν να πάνε απευθείας στη Λιθουανία, ώστε να γλιτώσουν μία έξτρα μετακίνηση και να προπονηθούν εκεί με «γεμάτα» προγράμματα.

Αυτό βέβαια σημαίνει, πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας και στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις – όπως και σε αυτό με τη Βιλερμπάν- δεν θα έχει τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στη διάθεσή του.