Ολυμπιακός: Με Μάρτιν και μικρούς κόντρα στη Βιλερμπάν αλλά χωρίς Λαρεντζάκη

Ο Ολυμπιακός «πετάει» το απόγευμα της Δευτέρας (18/1) για το Λιόν και το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν, με τον Χασάν Μάρτιν στην αποστολή και τους Νικολαΐδη-Χρηστίδη, αλλά χωρίς τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Απών φυσικά και ο Παπανικολάου.

Ολυμπιακός: Με Μάρτιν και μικρούς κόντρα στη Βιλερμπάν αλλά χωρίς Λαρεντζάκη

Με τον Χασάν Μάρτιν στην αποστολή, αλλά όχι τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη θα αναχωρήσει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Δευτέρας (18/1) με προορισμό το Λιόν της Γαλλίας, προκειμένου την Τρίτη (19/1) να αντιμετωπίσει για δεύτερη φορά σε πέντε μέρες, τη Βιλερμπάν, για τον εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγωνιστικής της Euroleague.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Χασάν Μάρτιν, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο παιχνίδι του ΣΕΦ, εξαιτίας του διαστρέμματος που δεν είχε ξεπεράσει, όχι μόνο και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, που επίσης δεν είχε αγωνιστεί στο προηγούμενο παιχνίδι.

Ο Έλληνας γκαρντ έχει ενοχλήσεις στη μέση του, οι οποίες του απαγόρευσαν να ταξιδέψει στο Λιόν μαζί με την υπόλοιπη αποστολή των «ερυθρόλευκων».

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του, τους Αλέξανδρο Νικολαΐδη και Βασίλη Χρηστίδη, ενώ φυσικά εκτός είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος θα είναι όπως φαίνεται για όλο τον Ιανουάριο.