Κοκόσκοφ: «Να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας και στον… Νέντοβιτς»

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε Ιγκόρ Κοκόσκοφ μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την αναγκαιότητα περιορισμού του Νεμάνια Νέντοβιτς.

Κοκόσκοφ: «Να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας και στον… Νέντοβιτς»

Για το παιχνίδι της Παρασκευής (15/01-19:00) με τον Παναθηναϊκό μίλησε ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ, ο οποίος έκανε και ειδική μνεία στον Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε, ανέφερε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: «Έχουμε έναν αντίπαλο που δείχνει ότι διαθέτει αρκετό ταλέντο για να παίξει καλά και να κερδίσει, παρά τη δύσκολη και μεταβαλλόμενη διαδικασία στο θέμα του προπονητή.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια το έχουν αποδείξει αυτό. Είχαν μια σημαντική νίκη εναντίον της Βιλερμπάν και κέρδισαν επίσης στο εγχώριο πρωτάθλημα. Παίζουν καλά και σταθερά».

Μιλώντας για το πλάνο της ομάδας του και τα «κλειδιά» της αναμέτρησης, ο Κοκόσκοφ είπε: «Προτεραιότητά μας θα είναι να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλα τα ατού του αντιπάλου.

Γνωρίζουμε επίσης ότι ο Νεμάνια Νέντοβιτς είναι ένας από τους δυσκολότερους παίκτες να αντιμετωπίσεις στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Πραγματικά είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Πρώτον, πρέπει να επικεντρωθούμε στο πλάνο μας. Επίσης να είμαστε προσεκτικοί με την άμυνα πάνω στον Νέντοβιτς, ο οποίος είναι σήμερα ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης στην επίθεση».