Νέντοβιτς: «Είναι η Πρωτοχρονιά της Σερβίας»

Ο γκαρντ του Παναθηναϊκού Νεμάνια Νέντοβιτς έκανε ένα ακόμη εξαιρετικό παιχνίδι στην Euroleague

Νέντοβιτς: «Είναι η Πρωτοχρονιά της Σερβίας»

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο τη Βιλερμπάν:

«Είναι η Πρωτοχρονιά της Σερβίας απόψε και ήθελα να δώσω στον εαυτό μου έναν λόγο για να γιορτάσω και θα τρελαθώ κάπου...

Αστειεύομαι, υπάρχει λοκντάουν, οπότε δεν έχω να πάω πουθενά. Όλοι έπρεπε να παίξουμε για τον Παπαπέτρου, είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και νομίζω ότι κάναμε εξαιρετική δουλειά.

Είπα στο ημίχρονο, η άμυνα θα είναι κλειδί και τους κρατήσαμε στους 29 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Νομίζω ότι είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Χρειαζόμασταν πραγματικά αυτή τη νίκη, θέλαμε πραγματικά αυτή τη νίκη και τελικά το καταφέραμε».

Ο σέντερ της ομάδας του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας απόψε σημείωσε:

«Είναι πολύ καλός στο λόου ποστ ο Φολ, είναι ωραίο να παίζεις αντίπαλός του, του εύχομαι τα καλύτερα, προσπαθήσαμε να παίξουμε πιο γρήγορα απ' αυτόν.

Το παίρνω μέρα με τη μέρα, προπόνηση με προπόνηση και αγώνα με τον αγώνα, δεν είναι θέμα αν είμαι ηγέτης, έχω το κίνητρο να παίζω στο 100% σε κάθε αγώνα».

Ο Παπαγιάννης είχε 18 πόντους, ενώ η προηγούμενη αντίστοιχη επίδοση ήταν οι 16 (στο ματς με την Εφές στις 13/11/2020), ενώ είχε και 28 στο ranking, ξεπερνώντας το 26άρι που είχε πετύχει κόντρα στην Νταρουσάφακα, το 2019.