Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Βιλερμπάν - Αισιοδοξία για Χάρισον, ξεκούραση για Μάρτιν

Άρχισε η προετοιμασία ενόψει Βιλερμπάν - Έλαβε μέρος στο πρόγραμμα ο Χάρισον, ξεκούραση για τον Μάρτιν που έκανε υπέρβαση στο Τελ Αβίβ λόγω του προβλήματος που έχει. 

Ολυμπιακός: Ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Βιλερμπάν - Αισιοδοξία για Χάρισον, ξεκούραση για Μάρτιν

Ύστερα από την τρίτη σερί του στην EuroLeague, νικώντας τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ, η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Παρασκευής (15/1), ματς στο οποίο και θα φιλοξενήσουν τη Βιλερμπάν.

Η ομάδα προπονήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς. Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Άαρον Χάρισον (χωρίς αυτό να αποτελεί κριτήριο για την παρουσία του στην αναμέτρηση με την Βιλερμπάν), αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως ο Αμερικανός σουτέρ θα δώσει το "παρών" κόντρα στους Γάλλους. Υπενθυμίζεται πως ταλαιπωρείται με διάστρεμμα, με αποτέλεσμα να χάσει το ματς στο Ισραήλ.

Εκτός για προληπτικούς λόγους και ξεκούραση έμεινε ο Χασάν Μάρτιν (ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και πριν την αναμέτρηση με την Μακάμπι Τελ Αβίβ), ο οποίος έκανε υπέρβαση στο Ισραήλ παίζοντας με ένεση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου εξακολουθεί να υποβάλλεται σε θεραπείες. Έχει τραυματισμό στον αυχένα.

Ολυμπιακός: Ένας Θρύλος «Cobra Kai» στο Τελ Αβίβ!

Ολυμπιακός - Μακάμπι 87-89: Τα δραματικά τελευταία 10 δευτερόλεπτα στο Τελ Αβίβ (vid)