Ολυμπιακός: Με Μάρτιν αλλά χωρίς Χάρισον στο Τελ Αβίβ

Ο Χασάν Μάρτιν ξεπέρασε το διάστρεμμα που είχε υποστεί, όχι όμως και ο Άαρον Χάρισον που δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού για το Τελ Αβίβ και το παιχνίδι με τη Μακάμπι.

Ολυμπιακός: Με Μάρτιν αλλά χωρίς Χάρισον στο Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να «πετάξει» το απόγευμα της Δευτέρας (11/01) για το Τελ Αβίβ, ενόψει της αναμέτρησης της Τρίτης (12/01) με τη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα δει μόνο τον Χασάν Μάρτιν να επιβιβάζεται στην πτήση τσάρτερ και όχι τον Άαρον Χάρισον.

Ολυμπιακός: Αυξάνονται τα προβλήματα ενόψει Μακάμπι- Εκτός Μάρτιν και Χάρισον

Οι δύο Αμερικανοί του Ολυμπιακού, αποκόμισαν διαστρέμματα στην προπόνηση της Κυριακής (10/01), ωστόσο του Μάρτιν ήταν πιο ελαφρύ και επιπόλαιο και ήταν σε θέση να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα τη Δευτέρα, σε αντίθεση με τον Άαρον Χάρισον που είχε ενοχλήσεις ακόμα με συνέπεια να αποκλειστεί από την αποστολή για το Τελ Αβίβ.

Σε αυτήν δεν συμπεριελήφθη όπως ήταν αναμενόμενο και ο Αντώνης Κόνιαρης που είχε μείνει πίσω επειδή ήταν άρρωστος και τη θέση του πήρε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει μαζί του τον Κώστα Παπανικολάου (τραυματισμός στον σβέρκο του), αλλά επιστρέφει στη δράση ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που είχε μείνει εκτός από το ματς με τη Μπάγερν εξαιτίας μίας κάκωσης που τον ταλαιπώρησε στην ποδοκνημική.