Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης έβαλε… στη θέση τους τον Τρινκιέρι και τον βοηθό του (vid)

Ο Βασίλης Σπανούλης εξήγησε στον Αντρέα Τρινκιέρι πως ήταν λάθος στις διαμαρτυρίες του, αλλά και σε έναν βοηθό του, που γνώρισε την οργή του Ιταλού τεχνικού κι από πάνω.

Ολυμπιακός: Ο Σπανούλης έβαλε… στη θέση τους τον Τρινκιέρι και τον βοηθό του (vid)

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Μπάγερν, ο Αντρέα Τρινκιέρι διαμαρτυρήθηκε έντονα-συγκρατημένος από έναν βοηθό του- στους διαιτητές, προφανώς γιατί θα ήθελε να πάρει φάουλ (τρεις βολές) στο τελευταίο σουτ του Ζίπσερ. Η άμυνα του Βεζένκοφ όμως ήταν… πεντακάθαρη και φαίνεται ξεκάθαρα σε όλα τα βίντεο.

Τρινκιέρι: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, όλα πήγαν καλά εκτός από το σκορ»

Ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ιταλό τεχνικό στην Εθνική Ελλάδας, πήγε αμέσως και του εξήγησε ότι είναι λάθος σε αυτό που ζητάει, όταν ένας συνεργάτης του Τρινκιέρι -και ενώ το όλο σκηνικό όδευε στη λήξη του- αποφάσισε να ανοίξει διάλογο με τον Σπανούλη.

Η τελευταία φάση του αγώνα που έκανε έξαλλο τον Τρινκιέρι (vid)

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού επέστρεψε και τα… είπε και σε αυτόν ένα χεράκι, με τον Αντρέα Τρινκιέρι να τον «βουτάει» από το σακάκι και να γυρίζει πίσω τον βοηθό του, σε μία εμφανή κίνηση πως δεν είχε καμία δουλειά να εμπλακεί και να μιλάει με τον Σπανούλη.