Τρινκιέρι: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, όλα πήγαν καλά εκτός από το σκορ»

Ο κόουτς της Μπάγερν Μονάχου, Αντρέα Τρινκιέρι έμεινε ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του παρά την ήττα στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό.

Τρινκιέρι: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, όλα πήγαν καλά εκτός από το σκορ»

Πολλά νεύρα είχε ο Αντρέα Τρινκιέρι με το που έληξε το ματς του Ολυμπιακού με την Μπάγερν στο ΣΕΦ και έτρεξε στους διαιτητές να διαμαρτυρηθεί για την τελευταία φάση.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, προφανώς έχοντας δει το ριπλέι, δεν έκανε κανένα σχόλιο για τη φάση.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές επαφές, πολύ ωραίο να το βλέπεις. Θεωρώ πως κάναμε ένα πολύ καλό ματς, παίξαμε καλά στο 5 εναντίον 5, όμως το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Έγινε ό,τι έγινε, είμαι υπερήφανος για τον τρόπο που παίξαμε. Δεν τα παρατήσαμε ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός πέτυχε μεγάλα τρίποντα. Όλα πήγαν καλά σήμερα εκτός από το σκορ που έδειξε ο πίνακας. Ήρθαμε χωρίς πέντε παίκτες, αντιμετωπίσαμε μια έμπειρη ομάδα, δεν στεκόμαστε άλλο σε αυτό».

Για την απόδοση του Μπάλντγουιν τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ξέρει πώς να παίζει σε τέτοιες περιπτώσεις. Για τον Ουέιντ, αυτός είναι ουσιασικά ο όγδοος μήνας του εκτός ΗΠΑ. Την περασμένη εβδομάδα μας ώθησε σε μια μεγάλη νίκη, απόψε δεν ήταν καλός, ωστόσο, πήγαμε το ματς στο σουτ».

Ολυμπιακός-Μπάγερν 84-82: Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»!