Ολυμπιακός: Ο Έλις που χρειάζεται (vids)

Ο Οκτάβιους Έλις είναι "ανεβασμένος" στα τελευταία δύο παιχνίδια του Ολυμπιακού και είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας

Ολυμπιακός: Ο Έλις που χρειάζεται (vids)

Είναι αλήθεια, πως ένας προβληματισμός υπήρξε για τον Οκτάβιους Έλις, όπως αδιαπραγμάτευτο είναι πως ο Αμερικανός είχε και στην στήριξη του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Έλληνα τεχνικό να μην σκέφτεται την αντικατάστασή του, την περίοδο που… «φούντωναν» οι φήμες. Αντίθετα αυτός τού είχε πει, «σε πιστεύω»!

Τα highlights του Ολυμπιακός - Μπάγερν 84-82 (vid)

Ο Οκτάβιους Έλις, ο οποίος πέρσι στα έξι παιχνίδια που είχε παίξει είχε αφήσει καλές εντυπώσεις, φέτος δεν είχε καλή εκκίνηση στη σεζόν, με αποτέλεσμα να τραβάει μπόλικο κουπί ο Χασάν Μάρτιν και σε κάποια παιχνίδια να περνάει ο Ζαν-Σαρλ στο «5».

Στα τελευταία δύο παιχνίδια, ο Έλις, βγάζει κομμάτια του καλού εαυτού του έχοντας μάλιστα 13 πόντους μ.ό. (15 και 11 αντίστοιχα), όταν σε κανένα άλλο παιχνίδι από τα προηγούμενα 14 δεν ήταν καν διψήφιος, ενώ έχει και 9/11 δίποντα όπερ σημαίνει 81,8% ποσοστό ευστοχίας, τη στιγμή που γενικά φέτος έχει 68,1%. Έχει μαζέψει 12 ριμπάουντ, έχει 2 από τα 7 συνολικά κλεψίματά του, από 1 λάθος και 2 μπλοκ.

Ολυμπιακός-Μπάγερν 84-82: Πολύ σκληρός για να «πεθάνει»!

Μια ματιά άλλωστε στο σύστημα αξιολόγησης είναι αρκετή για να καταλάβει κανείς την αγωνιστική άνοδο του Έλις: Έχει στα τελευταία δύο παιχνίδια 18 μονάδες (22 και 14), όταν στα αμέσως προηγούμενα είχε 5, 7 και… -4!