Λαρεντζάκης: «Τοπ παίκτης ο Σλούκας» (vid)

Ο Γιαννούλης Λατρεντζάκης έσταξε μέλι για τον Κώστα Σλούκα, ενώ στάθηκε στη σημασία της νίκης του Ολυμπιακού επί της Μπάγερν.

Λαρεντζάκης: «Τοπ παίκτης ο Σλούκας» (vid)

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός κατάφερε και πήρε τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν με 84-82. Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στη σημασία που είχε για την ομάδα του Πειραιά αυτό το ματς.

«Ήταν κρίσιμο παιχνίδι, το θέλαμε για να είμαστε κοντά στον στόχο μας. Παίξαμε γι' αρκετή ώρα με ενέργεια και δύναμη και κερδίσαμε. Σε αυτό το επίπεδο υπάρχουν στιγμές που αν ξεχαστείς ο αντίπαλος θα σε χτυπήσει γιατί έχει ταλέντο και επίπεδο. Σταθήκαμε συγκεντρωμένοι και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη», ανέφερε ο 27χρονος άσος των Πειραιωτών.

Όσον αφορά στην τελευταία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκε έντονα ο Τρινκιέρι είπε: «Η αλήθεια είναι ότι είχα 2-3 μπροστά μου και δεν έχω καθαρή εικόνα για την τελευταία φάση. Λογικό είναι όταν χάνεις και πιστεύεις ότι έχει γίνει φάουλ να βγαίνεις εκτός εαυτού».

Αναφερόμενος στον Κώστα Σλούκα και στην εικόνα της βαθμολογίας είπε: «Είναι μέσα στους τοπ πλέι μέικερ της Ευρώπης ο Σλούκας έχει κάνει τεράστια καριέρα. Έτσι όπως έχει γίνει η Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν έδρες. Όταν παίζουμε έξω είναι λίγο διαφορετικά γιατί καταλαβαίνουμε ότι έχουμε αγώνα. Υπάρχει συζήτηση για τα παιχνίδια, αλλά θέλουμε να τα βλέπουμε ξεχωριστά. Πρέπει να τα διεκδικούμε όλα».