Μιλουτίνοφ: «Θα είναι συναισθηματική στιγμή η επιστροφή μου στο ΣΕΦ» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στον Ολυμπιακό και στην επιστροφή του στο ΣΕΦ ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Μιλουτίνοφ: «Θα είναι συναισθηματική στιγμή η επιστροφή μου στο ΣΕΦ» (vid)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αποτελούσε για αρκετά χρόνια τον βασικό σέντερ του Ολυμπιακού γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας.

Μιλουτίνοφ: Αναδείχθηκε MVP Δεκεμβρίου (vid)

Η φετινή χρονιά όμως τον βρήκε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη φανέλα της οποίας συνεχίζει την ανοδική του πορεία στη EuroLeague.

Με δηλώσεις του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση αναφέρθηκε στους «ερυθρόλευκους» και στην επιστροφή του στο ΣΕΦ ως αντίπαλος.

Αναφορικά με την ανάδειξη του ως MVP Δεκεμβρίου είπε: «Είμαι χαρούμενος για αυτό το βραβείο, αλλά δεν θα το έπαιρνα χωρίς τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου οι οποίοι με βοήθησαν αρκετά. Εγώ απλά ήμουν ένα κομμάτι της ομαδικής δουλειάς.

Οι συνεχόμενες νίκες δεν μας δίνουν κάποιον τίτλο. Σίγουρα διαθέτουμε ποιότητα, αλλά πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να παίξουμε καλύτερα.

Πέρασα τον κορονοϊό και ήταν μία δύσκολη περίοδος για μένα. Επέστρεψα χωρίς δυνάμεις κι ευτυχώς δεν με πίεσε η ομάδα. Πλέον είμαι σε καλή κατάσταση».

Για την επιστροφή του στο ΣΕΦ τον Φεβρουάριο υποστήριξε: «Θα είναι έντονη συναισθηματική στιγμή για μένα. Έχω πολλούς φίλους και μιλάμε καθημερινά. Πλέον όμως αγωνίζομαι στην ΤΣΣΚΑ και θέλω να νικήσω».

Για το ρεκόρ των επιθετικών ριμπάουντ στο ματς με την Αρμάνι σχολίασε: «Απλά συνέβη, δεν το σκεφτόμουν εκείνη την ώρα. Χάρηκα όταν έμαθα πως είχα σπάσει το σχετικό ρεκόρ. Πλέον στόχος μου είναι να σπάσω το ρεκόρ του Φώτση με 24 ριμπάουντ συνολικά. Θα είναι δύσκολο, αλλά μια μέρα θα τα καταφέρω».