Άλμπα - Μπασκόνια 95-91: Ματσάρα στο Βερολίνο, κέρδισε μια θέση ο Ολυμπιακός! (highlights)

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με εναλλαγές στο σκορ μέχρι τέλους, η Άλμπα επικράτησε της Μπασκόνια με 95-91 σε εξ αναβολής ματς για την 5η αγωνιστική της Euroleague. Μόνος πλέον στην 9η θέση ο Ολυμπιακός!

Άλμπα - Μπασκόνια 95-91: Ματσάρα στο Βερολίνο, κέρδισε μια θέση ο Ολυμπιακός! (highlights)

Σε ένα συγκλονιστικό ματς με... αποθέωση των επιθέσεων στο Βερολίνο, η τοπική Άλμπα επικράτησε με σκορ 95-91 της Μπασκόνια, στο πρώτο παιχνίδι της Euroleague για το 2021 που έγινε στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Η γερμανική ομάδα, με τρομερή ευστοχία έξω από τη γραμμή των 6,75μ., διατηρούσε σταθερά το προβάδισμα μέχρι την 3η περίοδο, σημείο στο οποίο οι Ισπανοί έκαναν την αντεπίθεσή τους και προσπέρασαν προσωρινά.

Οι γηπεδούχοι επανήλθαν δυναμικά και τελειώνοντας το ματς με 16/29 τρίποντα (ποσοστό 55,2%) έφτασαν στην επικράτηση, διατηρώντας έτσι τις ελπίδες τους για είσοδο στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τζέισον Γκρέιντζερ με 21 πόντους και Μάοντο Λο με 19, ενώ από πλευράς ηττημένων πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ακίλ Πολονάρα με 18 και Ζόραν Ντράγκιτς με 17.

Παράλληλα, η ήττα της Μπασκόνια έφερε τον Ολυμπιακό μόνο του στην 9η θέση της βαθμολογίας, καθώς η ισπανική ομάδα έχει πλέον ρεκόρ 8-9 έναντι 8-8 των «ερυθρόλευκων».

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ