Πασκουάλ: «Αυτό το περιστατικό στον Παναθηναϊκό ήταν ένα ανέκδοτο»

Ο Τσάβι Πασκουάλ χαρακτήρισε ανέκδοτο την επιστροφή του Παναθηναϊκού με λεωφορείο από την Κωνσταντινούπολη τον Απρίλιο του 2017 μετά τον αποκλεισμό από τη Φενέρμπαχτσε με 3-0 ήττες στα πλέι οφ της Euroleague.

Πασκουάλ: «Αυτό το περιστατικό στον Παναθηναϊκό ήταν ένα ανέκδοτο»

Ο Ισπανός τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «israelhayom» και ρωτήθηκε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού από την Πόλη με λεωφορείο, μετά τον αποκλεισμό με 3-0 ήττες στα πλέι οφ από την Φενέρμπαχτσε, κατά τη διάρκειας της πρώτης σεζόν του Ισπανού τεχνικού στον πάγκο των «πρασίνων».

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής Τσάβι Πασκουάλ

«Κάθε σύλλογος έχει τη νοοτροπία και ο Παναθηναϊκός τότε υπήρχε μια νοοτροπία νικητή. Χάσαμε στον προημιτελικό στην Κωνσταντινούπολη και εκεί έγινε ό,τι έγινε.

Ξέρω ότι όλοι μίλησαν γι' αυτό, αλλά για μένα, ως προπονητής, ήταν σημαντικό να μιλήσω στους παίκτες και να λύσουμε τα προβλήματα το συντομότερο δυνατό.

Για μένα, αυτό το περιστατικό ήταν ένα ανέκδοτο» ανέφερε ο Ισπανός προπονητής και συνέχισε: «Καταφέραμε πραγματικά να αφήσουμε τα πάντα στην άκρη και λίγο μετά κερδίσαμε το ελληνικό πρωτάθλημα στον πέμπτο αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού.

Έχω πολλούς τίτλους, αλλά μπορώ να σας πω ότι το πρωτάθλημα ήταν το πιο δύσκολο και to πιο ικανοποιητικό, λόγω όλων αυτών που συνέβησαν κατά τη διάρκεια της σεζόν».