Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες: Θετικός στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό ο προπονητής της Άλμπα Βερολίνου, Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες. Ο 74χρονος τεχνικός της Γερμανικής ομάδας, είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του.

Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες: Θετικός στον κορονοϊό

Η ομάδα του Βερολίνου ανακοίνωσε πως ο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο 74χρονος προπονητής είναι ασυμπτωματικός και βρίσκεται σε καραντίνα σπίτι του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως λόγω του κρούσματος του πολύπειρου τεχνικού, η αναμέτρηση πρωταθλήματος της Άλμπα Βερολίνου με τους Σιντάινιξ αναβλήθηκε και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία από τη διοργανώτρια αρχή.

Ο Ισπανός τεχνικός Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες το περασμένο καλοκαίρι ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Γερμανούς για ακόμη μια χρόνια.

Έτσι, βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της Άλμπα για ακόμα μία χρονιά ο Αΐτο Γκαρθία Ρενέσες που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους Γερμανούς.

Ο έμπειρος Ισπανός προπονητής βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας από το 2017 και η δουλειά του έχει αφήσει ικανοποιημένους τους ανθρώπους του συλλόγου.

Στο πλευρό του έμπειρου τεχνικού παραμένει και ο βοηθός του Ισραέλ Γκονθάλεθ, ο οποίος ανανέωσε εξίσου το συμβόλαιο του το περασμένο καλοκαίρι.