Κοκόσκοφ: «Είχαμε μεγάλη καρδιά»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ ένιωθε τεράστια πίεση από τις συνεχόμενες ήττες, αλλά η νίκη επί του Ολυμπιακού έδωσε... ανάσα στη Φενέρμπαχτσε.

Κοκόσκοφ: «Είχαμε μεγάλη καρδιά»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ έχει εξαιρετικό βιογραφικό. Οδήγησε τη Σλοβενία στο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ του 2017, έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος που ανέλαβε ως πρώτος κόουτς ομάδα στο ΝΒΑ (Σανς), ενώ νωρίτερα ήταν για χρόνια συνεργάτης σε ομάδες στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Φέτος έκανε ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα, αλλά η κατάσταση έχει ζορίσει. Βλέπετε, μέχρι πρότινος, η Φενέρμπαχτσε μετρούσε 7 ήττες στα τελευταία 8 παιχνίδια της.

Πλέον... ανάσανε και ο ίδιος ο Σέρβος προπονητής, καθώς είχε αρχίσει να δέχεται έντονη κριτική: «Ήταν μία ομαδική προσπάθεια. Μπήκαμε στο παρκέ έχοντας στον νου μας ότι πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Δεν ήταν εύκολο, κάναμε πολλά λάθη. Ήμασταν κάπως φλύαροι, είχαμε νέους παίκτες, οπότε έπρεπε να βρούμε το κατάλληλο ροτέισιον. Όμως, συνολικά δείξαμε θέληση να προστατεύσουμε την έδρα μας και να νικήσουμε. Δυσκολευτήκαμε με τα πνευματικά λάθη που κάναμε, αλλά είχαμε μεγάλη καρδιά. Η προσπάθεια και η ενέργεια μας έδωσαν την νίκη».