Σλούκας: «Επιστρέφει» εκεί όπου λατρεύτηκε!

Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Φενέρμπαχτσε.

Σλούκας: «Επιστρέφει» εκεί όπου λατρεύτηκε!

Καθ’ όλα ιδιαίτερο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (23/12, 19:45, LIVE στο fosonline.gr) για τον Κώστα Σλούκα και εδώ που τα λέμε πάλι καλά που δεν θα έχει κόσμο το γήπεδο για να επηρεαστεί από τις εκδηλώσεις.

Τον Έλληνα γκαρντ τον αγάπησαν οι Τούρκοι οπαδοί της Φενέρμπαχτσε, του είχαν φτιάξει πανό με το πρόσωπό του, κάπου κάπου σήκωναν προς τιμήν του ελληνικές σημαίες (τα πρώτα χρόνια) και είναι ένας από αυτούς που λατρεύτηκαν, καθώς εκείνος ο κορμός έκανε πρωταθλήτρια Ευρώπης την ομάδα τους για πρώτη φορά, απέναντι μάλιστα στον Ολυμπιακό, στο γήπεδό τους το 2017.

Είναι βέβαιο πως ο Σλούκας δεν θα νιώσει ιδιαίτερα βολικά πριν από το παιχνίδι, όπου θα έχει συναντήσεις με ανθρώπους που συνεργάζονταν τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και στη βράβευσή που είναι βέβαιο πως θα λάβει. Το θέμα είναι, λεπτό το λεπτό μέσα στο παιχνίδι, φάση τη φάση, να συγκεντρωθεί και να απελευθερωθεί από κάθε είδους συναισθήματα, για να κάνει το παιχνίδι του, το οποίο ιδίως στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια βγάζει σε πολύ καλό βαθμό…

Έχει 14 πόντους (9,9 στο σύνολο) με 7/16 δίποντα (43,75% από 40,7%) και 9/27 τρίποντα (33% - 35% σύνολο), 7,75 ασίστ (από 5,7) και 2,25 λάθη (2,4 μ.ό.).