Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήρης ρήξη στον αχίλλειο τένοντα ο Ράντολφ (vid)

Επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο οι φόβοι για τον τραυματισμό του Άντονι Ράντολφ, στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι της Ρεάλ κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πλήρης ρήξη στον αχίλλειο τένοντα ο Ράντολφ (vid)

Δυστυχώς οι φόβοι των ανθρώπων της Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαιώθηκαν στο ακέραιο και τα νέα από τη διάγνωση του τραυματισμού του Άντονι Ράντολφ, στο ΣΕΦ, στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, δεν είναι καθόλου καλά.

Ο Αμερικανός και πρώην παίκτης του Γιώργου Μπαρτζώκα στην Κίμκι υπέστη πλήρη ρήξη του αχίλλειου τένοντα και θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Φυσικά ο χρόνος απουσίας του είναι μεγάλος και θα χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης ανέφερε:

«Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα (19/12) ο παίκτης μας Άντονι Ράντολφ στο Real Madrid Medical Services, διαγνώστηκε με πλήρη ρήξη του αριστερού αχίλλειου τένοντα. Ο παίκτης θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τις επόμενες ημέρες».

Ο Ράντολφ, στο 4ο λεπτό της 3ης περιόδου (36-37) ήταν έτοιμος να κάνει την επαναφορά της μπάλας από τη μπέιζ λάιν όταν… κόλλησε το πόδι του στο παρκέ και τον «τράβηξε». Ο Γιουλ, βλέποντας από τον πάγκο το περιστατικό, έπιασε το κεφάλι του καθώς κατάλαβε τι έπαθε ο συμπαίκτης του, μιας και τι είχε περάσει κι αυτός.

Ο Ράντολφ έπεσε στο παρκέ και χρειάστηκε βοήθεια για να σηκωθεί. Δεν μπορούσε να πατήσει το πόδι του και έφυγε υποβασταζόμενος για τα αποδυτήρια εν μέσω χειροκροτημάτων. Δυστυχώς, τα νέα δεν ήταν καλά…