Μπουρούσης: «Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει» (vid)

Ο Γιάννης Μπουρούσης σχολίασε την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Ο σέντερ του Περιστερίου στάθηκε στη διαιτησία, λέγοντας πως δεν επέστρεψε στην ομάδα του Γιώργου Βόβορα να φτάσει στη νίκη, αν και όπως είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ δεν του αρέσει να μιλάει για τις αποφάσεις των διαιτητών. 

Μπουρούσης: «Δεν άφησαν τον Παναθηναϊκό να κερδίσει» (vid)

Στη διαιτησία στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Γιάννης Μπουρούσης.

Ο σέντρερ του Περιστερίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της NOVA για την Euroleague και μιλώντας μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ, αναφέρθηκε στην διαιτησία τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είδαμε τα πάντα και στο τέλος ο Παναθηναϊkός δεν κατάφερε να κερδίσει γιατί – δεν μου αρέσει να μιλάω – δεν τον άφησαν να κερδίσει. Έτσι μου φάνηκε, για να είμαι ειλικρινής.

Υπάρχει πικρία γιατί γύρισε το ματς από το -14, απέναντι σε μία Ρεάλ που ήταν που καλή στο δεύτερο μέρος και γι’ αυτό έφτασε εκεί την διαφορά. Με την άμυνα ζώνης και τη ενέργεια στην επίθεση, που έβγαλε ο Παναθηναϊκός, κατάφερε να το γυρίσει, ήταν στον πόντο και έτσι έμεινε η πικρία που δεν κατάφερε να το κερδίσει».