Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού όλων των μελών

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα στα τεστ κορονοϊού στα οποία υποβλήθηκαν όλα τα μέλη των "ερυθρόλευκων".

Ολυμπιακός: Αρνητικά τα τεστ κορονοϊού όλων των μελών

Κάθε φορά που υποβάλλονται σε τεστ κορονοϊού το άγχος πολλαπλασιάζεται. Δεν ήταν λίγο αυτό που πέρασαν, αλλά φαίνεται πως ο «εφιάλτης» πέρασε. Οι «ερυθρόλευκοι», όπως συνηθίζουν τρεις μέρες πριν από τα παιχνίδια τους στην Euroleague, υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού και όπως γνωστοποίησαν, τα αποτελέσματα όλων των μελών ήταν αρνητικά.

Έτσι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας συνεχίζει χωρίς προβλήματα την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης (16/12 – 21:30) με τη Βαλένθια στο ΣΕΦ.

Μια προετοιμασία που συνεχίζεται με τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς ξεπέρασε την γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε και μπήκε στο πρόγραμμα της ομάδας, έτοιμος να συνεισφέρει στο παιχνίδι με τις «νυχτερίδες».

Από κει και πέρα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ρίξει το βάρος στην τακτική, ώστε να «διαβάσουν» και να αναλύσουν όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα του Πονσαρνάου και να προσαρμόσουν ανάλογα τα πλάνα τους για να αναχαιτίσουν τα δυνατά τους «χαρτιά».

Προβλήματα δεν υπάρχουν και θα συνεχίσουν και την Τρίτη (15/12) με πρωινή προπόνηση. Πριν από αυτήν, στις 12:00, ο κόουτς του Ολυμπιακού και ένας παίκτης θα μιλήσουν για το παιχνίδι.