Ολυμπιακός: Εκτός με γαστρεντερίτιδα ο Παπανικολάου

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μέτρησε μια απουσία από την προπόνηση της Κυριακής (13/12) του Ολυμπιακού, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου που ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα

Ολυμπιακός: Εκτός με γαστρεντερίτιδα ο Παπανικολάου

Μετά την μεταβατική προπόνηση του Σαββάτου (13/12), καθώς είχαν προηγηθεί δύο αγώνες και ταξίδια, στον Ολυμπιακό ξεκίνησαν την Κυριακή (13/12) την προετοιμασία τους για τη νέα «διαβολοβδομάδα» που έχουν μπροστά τους και ειδικότερα της αναμέτρησης της Τετάρτης (16/12) στο ΣΕΦ κόντρα στη Βαλένθια. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας όμως μέτρησε μια απουσία, καθώς δεν είχε στη διάθεσή του τον Κώστα Παπανικολάου.

Ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και απουσίασε όπως ήταν λογικό από το πρόγραμμα της ομάδας, καθώς έμεινε κλινήρης στην οικία του. Γαστρεντερίτιδα είχε πριν από λίγες μέρες και ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο Παπανικολάου ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και η κατάστασή του θα εκτιμάται μέρα με τη μέρα και να οι πιθανότητες είναι μαζί του και λογικά θα είναι σε θέση να παίξει κόντρα στις «νυχτερίδες».